Άλλο ένα leak έφτασε!
Μόλις κυκλοφήρησε η νέα 6.0.0.424 η οποία φαίνεται ακόμα πιο σταθερή και αρκετά βελτιωμένη όσον αφορά τη διαχείρηση της μνήμης
Επίσης μέχρι στιγμής δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα στα μηνύματα όπως αναφέρθηκε από χρήστες του φόρουμ. Περισσότερα σε λίγες μέρες που θα την δοκιμάσω διεξοδικότερα.
Εγκατάσταση:
http://hotfile.com/dl/93945010/5bedb48/9700M_PBr6.0.0_rel1723_PL6.6.0.109_A6.0.0.424.exe.html
http://www.megaupload.com/?d=352ZPX1X
το δοκιμασε κανεις;
Καλύτερη μπαταρία και διαχείρηση μνήμης, λιγότερα battery pulls αλλά τα sms μόνο greeklish.
δηλ όταν μιλαμε για καλύτερη μπαταρία, για πόσο μιλάμε?
Με κανονική χρήση, 2 μέρες
fainetai oraio an k me xalaei to greeklish,,,
Το τρέχω εδώ και 3 μέρες.
Μπαταρία 2,5 μέρες με full mail, messengers και τηλέφωνο μέτριο.
Όντως δεν γράφει ελληνικά στα text messages.
Αυτό όμως που μου την δίνει περισσότερο είναι το bbmaps
Στην 5άρα, έδινες εντολή να βρει την γεωγραφική σου θέση και μετά του έλεγες να αρχίσει navigation και άρχισε να κινείται καθώς εσύ κουνιόσουν...
Τώρα δυστυχώς ο χάρτης δεν ακολουθεί την κίνησή σου απλά σου δείχνει την διαδρομή σκιαγραφημένη πάνω στον χάρτη, και πρέπει να κουνάς το touch pad καθώς προχωράει ο κέρσορας του gps (ο οποίος φυσικά μετακινείται καθώς εσύ μετακινείσαι), αλλά ΔΕΝ κινείται και ο χάρτης μαζί...
Απλά Απαράδεκτο.....
Τι memory free έχεις;
Επίσης... εφαρμογές όπως twitter, facebook, paypal, ebay... λειτουργούν κανονικά; Ή έχουμε προβλήματα;
Twitter και facebook κανονικά αλλά δεν έχω δοκιμάσει και τα άλλα.
Εφαρμογές της RIM είναι και συμβατές με το os 6, δεν νομίζω να μην δουλεύουν σωστά.
Εξάλου η 6 κυκλοφόρησε και επίσημα οπότε δεν τους παίρνει να κάνουν λάθη.
Σωστά, αλλα απο πλευράς κολλημάτων ή ανταπόκρισης είναι το ίδιο;
Αυτό το λέω γιατί σαν καινούργιο λειτουργικό= και πιο απαιτητικό οπως με το 4.2->4.5.
Και επίσης τι free memory έχετε πάνω κάτω...
Αν ολα οκ και με αυτο τοτε τις επομενες μερες οδευω προς αναβάθμιση... :D
Μετά από μια μέρα full χρήση 28.5 αλλά έχω μπόλικες εφαρμογές (20+)
Το πρόβλημα με τα sms και τα ελληνικά επανήλθε. SMS μόνο greeklish
bb 9100 pearl
exo agorasei apo exoteriko to bb 9100 pearl kai thelo na valo ellinika. gnorizei kapoios ean ginetai auto????? kai me poio tropo